tirsdag den 6. september 2011

Min fascination af Heavy Metal!

Jeg har siden jeg var helt ung været fascineret af musik, specielt Hard Rock og Heavy Metal!

                                                   Frank Desting anno 1992

De første egentlige rockbands jeg stiftede nærmere bekendtskab med var Iron Maiden, Judas Priest, Neil Young, Pink Floyd, Santana, Status Quo, Steppenwolf m.fl.

Jeg opbyggede i disse dage en ret omfattende pladesamling af primært de gode, gamle værker fra sidst i 70'erne, 80' – og 90'erne.


                                              Min Heavy Metal pladesamling

De blev primært indkøbt hos Ken Anthony i pladebutikken Bristol/HMW-shoppen som den gang lå inde på Strøget, og havde en speciel Heavy Metal-afdeling.

Nogle favorit-bands var/er AC/DC, Accept, Black Sabbath, Deep Purple, Def Leppard, Demon, Dio, Dokken, Doro, Guns & Roses, Iron Maiden, Judas Priest, Krokus, MSG, Manowar, Motörhead, Motley Crüe, Picture, Rainbow, Riot, Saxon, Scorpions, Skid Row, Tank, Thin Lizzy, Tygers of Pan Tang, UFO, Van Halen, Vandenberg, Warlock, Whitesnake, Y&T og mange andre!

Men også den lidt senere grunge musik og den hårdere metal der kom frem i 90'erne – som thrash metal, speed metal og death metal blev der lyttet til, ofte ifm. indtagelse af, til tider, rigelige mængder alkohol ;)!

TV-kanalen MTV's Headbangers Ball (som stadig kører!) blev også fulgt med stor interesse!

Senere blev pladesamlingen udskiftet med CD'er, og selvom jeg ikke hører dem så ofte mere, hører det alligevel til min favoritmusik.

Jeg hører dog i dag meget andet af nymodens musik, men Heavy Metal er den musik der står mit hjerte nærmest, jeg synes det er helt fantastisk og stemningsfuldt musik!

Hør bare dette nummer med Motörhead:


Og denne ballade af Agrebi Monika - Accept:

2 kommentarer:

 1. Dejligt foto! ;-)

  Jeg lyttede engang også meget til Rock, men i dag er det mere stille musik jeg lytter til. Lige nu kører radioen med Jazz på DAB, stille og roligt musik...

  SvarSlet
 2. Hej Brian,

  Jeg lytter også selv til stille og rolig musik, herunder af og til klassisk, men stort set aldrig jazz, men smag og behag er jo som bekendt forskellig...

  Tak for din kommentar!

  Hilsen
  Frank

  SvarSlet