mandag den 29. august 2011

Gladsaxe Fuglegruppe

Gladsaxe Fuglegruppe blev dannet i efteråret 2001, dvs. at det præcis er 10 år siden, at Peter Godtfredsen og undertegnede fik idéen om en gruppe hvor vi tog på fugleture sammen og delte udgifterne bagefter, det være sig benzinafgift ved nu 1:50 kr. pr. km./deling og evt. bro- og/eller færgeafgift.
Vi holder kontakt pr. email via. en yahoo-gruppe som fungerer som bindeled mellem gruppens medlemmer og vi er i øjeblikket 48 tilmeldte medlemmer, nogle af profilerne er dog ikke aktive længere.
Vi har tur cirka en gang om måneden, oftest på Sjælland og i Skåne og vi mødes som regel på Buddinge Station og vi har til dato haft 156 ture/ekskursioner!
Tidligere år havde gruppen domæne på en TDC-sitecenter-hjemmeside ved Peter Godtfredsen, der dengang både var webmaster og stod for afholdelsen af de månedlige ture.
Sådan er det ikke mere, idet jeg de senere år har overtaget rollen som webmaster og nu arrangerer de fleste ture, ofte sammen med vores faste chauffør Robert Toft.
Der er enkelte andre der lægger bil til i ny og næ, men vi kunne godt bruge nogle flere chauffører, for at holde gruppen kørende.
Du er selvfølgelig velkommen til, at komme med i gruppen, ved at tilmelde dig vores kontaktsted/yahoo-group (se hjemmesiden!) - med eller uden bil!
Bare du har interessen for fugle- og natur og helst også en kikkert!
Næste tur med gruppen afholdes søndag den 4/9-2011, hvor vi mødes på Buddinge Station kl. 8:30, og turen går til Falsterbo i Skåne, for at kigge efter trækkende fugle.
Hvis fugletrækket svigter vil vi evt. køre ind til søerne i Skåne og se efter rastende fugle.
Turen er desværre overtegnet, idet vi er to biler og 8 tilmeldte, så det kræver en ny mand med bil, hvis der skal flere afsted!

                               Gladsaxe Fuglegruppe på Ølsemagle Revle juli 2002

6 kommentarer:

  1. Hej Frank!

    Velkommen med på vognen! Jeg glæder mig til at læse om jeres fugle dernede! :-)

    Mvh. Brian, Løgstør.

    SvarSlet
  2. Tak for interessen, Brian!

    Hilsen
    Frank

    SvarSlet
  3. Hejsan Frankie.

    Og som Brian skriver; glæder mig til at følge bloggen.

    snaks
    Jan

    SvarSlet
  4. Også tak til dig Jan, også med hjælpen til opsætningen af bloggen!

    Hilsen
    Frank

    SvarSlet
  5. Hej brormand
    Tillykke med din nye blog.
    Kan godt huske at du var meget fokuseret på at betragte fugle, når vi gik ture på stranden og omkring mosen ved Klintholm havn.
    Vi tales ved.
    Hilsen Tommy

    SvarSlet
  6. Hej Tommy,
    Ja, det var tider dengang vi holdte ferier på Møn, tak for din kommentar!

    Hilsen
    Frank

    SvarSlet